Povodeň

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Odpovědět
ovim
Příspěvky: 35
Registrován: 8. 2. 2011, 9:28
Bydliště: Kežmarok

4. 6. 2013, 7:59

Držím Vám palce, všade kde sú a hrozia záplavy. Prajem Vám, aby ste zaznamenali minimálne škody. Ja len dúfam, že našu oblasť to tento rok minie. V roku 2010 som mal dieľnu zaplavenú," len 20cm, a to čistou podzemnou" vodou. Dlho trvalo, kým sa to dostalo do normálu. Je ťažké si predstaviť záplavovú vodu, čo dokáže napáchať na zariadeniach.
Uživatelský avatar
PAKO.ll
Příspěvky: 1448
Registrován: 10. 2. 2012, 3:24
Bydliště: ŠKVOREC
Kontaktovat uživatele:

4. 6. 2013, 9:45

Jde to , I když lidi camraj ,tak je to dost kvalitně zabezpečeno . Již jsem stěhoval 4 famílii a zatím to lidi berou spíše jako sport... až to opadne tak to samozřejmě bylo horší... ale lidi mají rozum a budou se max omlacovat omítky sušit házet nové a malovat . Letos to nenechali náhodě... stěhoval jsem v praze v kyjích pod rokytkou a kralupy.
Je pravda že letos u nás vedou prim malé potůčky. Jen mě Se.e že si lidi nedají pokoj a staví nové domy v záplavových částech .
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Josef
Sponzor fora
Příspěvky: 5699
Registrován: 19. 11. 2006, 9:25
Bydliště: Valašsko

4. 6. 2013, 10:36

Patří ti hluboký obdiv a vřelé díky, že pomáháš potřebným. Nejen tobě, ale všem, co pomáhají. Taky se divím lidem, co je vyplavilo v minulosti, že si staví baráky na stejném místě. Pak je nikdo nepojistí a stěžují si, že nic nedostanou. No, ale na druhou stranu se jim člověk nemůže divit, když jiný pozemek v bezpečné zóně nemají a úřady je ubezpečí, že do příští velké vody bude vše zabezpečeno.
morgreine
Příspěvky: 45
Registrován: 10. 2. 2013, 10:11

4. 6. 2013, 3:48

jinak neni zaplavova oblast jako zaplavova oblast ja osobne taky bydlim podle pojistovny v zaplavove oblasti i kdyz tady nikdy nebyla zadna povoden jenze pojistovny se rozhodly ze dneska udelaji zaplavovou oblast kde se jim zachce tudiz te tam nepojisti a nebo pojisti ale za da se rict brutalni sumu.
takze pokud lidi vi ze tam uz nekdy povoden byla tak je to opravdu jejich blbost ze tam stavi baraky, ale na druhou stranu kde lidi maji stavet kdyz dneska pomalu a jiste na to ani nemaji penize ( zaplavova oblast vetsinou nizka cena pozemku baraku atd) a jeste kdyz jim naslibuji ze uz to tam nikdy nevyplavi.
soustruh Zelenda ZN 150 / 750
Uživatelský avatar
PAKO.ll
Příspěvky: 1448
Registrován: 10. 2. 2012, 3:24
Bydliště: ŠKVOREC
Kontaktovat uživatele:

4. 6. 2013, 6:16

Josef ,tak když tu možnost mám ,Do ducáta maxíka se toho vejde dost :D a ,že v našem pidi 2+kk je o tři krky víc na chvíli je jedno. Aspoň naše 4 čivávky může drbat více rukou.

průser je že se z vltavy a od mělníka z labe stal nechutnej technickej kanál když se nasadí protipovodňové zábrany. Voda neskutečně zrychlí . Jinak nejsem zcela proti stavbám v povodňovích oblastech... ale musí to vypadat jinak... stačí se kouknout do rakouska k dunaji ,je tam spousta vodních děl( uzemí kam se vyleje dunaj aby se voda zadržela ) kde jsou chaty a domy, ale v přízemí mají jen garáže a technické místnosti,a celí tento sutterén je z železobetonu , kolikrát to mají bez místností a na pilonech .
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“