| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hopik
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 00:30 Předmět: |
|
|
| martin-zurek napsal: | Hodilo by se makro k nulovani z osy pri pouziti sondy ( plech / plosny spoj )
m.z. |
nejaky volny pin este najdem, ale ako to v machu nastavim
dakujem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hopik
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 12:59 Předmět: |
|
|
Tak nikto neporadi ako sa pripaja sonda n polohovanie osi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pájač

|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 17:58 Předmět: |
|
|
Mne to funguje na LPT 15-ty pin , v machu nastavíš ako vstupný signál PROBE a podľa toho aký máš ten vstupný signál nastavíš buď Active L alebo H . Pokusne na stole to reaguje a motor pri kontakte sa zastaví , keďže ešte nemám dokončené CNC , ostatné musíš vykúmať .  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
hopik
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 18:39 Předmět: |
|
|
| pájač napsal: | Mne to funguje na LPT 15-ty pin , v machu nastavíš ako vstupný signál PROBE a podľa toho aký máš ten vstupný signál nastavíš buď Active L alebo H . Pokusne na stole to reaguje a motor pri kontakte sa zastaví , keďže ešte nemám dokončené CNC , ostatné musíš vykúmať .  |
Dik uz som na to prisiel, do teraz som s tym laboroval. mal som to v tej makovici pomiesane lebo riesim niekolko veci naraz a potom jednodoche veci sa zdaju komplikovane. Ja to mam na pin 10. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zdeko
|
Zaslal: po únor 08, 2010 15:49 Předmět: |
|
|
Používám obrazovku Radek_1024_3. Na obrazovce "NULOVÉ BODY" je tlačítko"AUTO" které spouští automatický cyklus. Chci "AUTO" dostat na ovladač N-ROTE, ale nemůžu zjistit k čemu je tlačítko "AUTO" přiřazeno, přes co vlastně spouští automatický cyklu, OEM kód....?
Běžné povely Res X, Vřeteno mi chodí, ale toto ne.
Díky za radu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|